Всі категорії
Додати товар

Clean up — очисний засіб для видалення бруду (клін ап) 150 мл

315 грн з 09 Травень - додавайте до обраного

450 грн
Опис

Clean Up — очисний засіб для видалення бруду (Клін Ап) 150 мл Засіб Clean Up — це універсальне рішення для прибирання, яке дасть змогу швидко, безпечно й ефективно позбутися всіх типів забруднень, навіть найбільш застарілих. Підходить для будь-яких поверхонь.

Сфера застосування
Очисний засіб Clean Up славиться своєю універсальністю й широким спектром застосування. Продукт ефективно видаляє застряглий бруд, різні плями, жирний наліт і навіть іржу. Використовувати засіб можна для очищення:

Вікон.
Шкіряних меблів.
Посуды.
Стільниць.
Кафельної плитки.
Автомобільних дисків і шин.
Садового інвентарю.
Техніки.
Дерев'яних меблів.
Раковини.
Кирового покриття (зокрема і з довгим ворсом).
Сантехніки.
Взуття.
Кухонні плити.
Кераміки.
Каміння.
Пластика.
Особливості складу
Засіб для видалення бруду Clean Up характеризується високою безпекою для організму людини, хатніх тварин, довкілля, органічним складом і гіпоалергенністю. Цей продукт не тільки бореться із забрудненнями, але й знищує хвороботворні грибки, бактерії, цвіль, що несуть потенційну загрозу здоров'ю. Не містить у собі хімічних речовин, агресивних хімічних компонентів.

Проведені клінічні випробування підтвердили абсолютну екологічну чистоту Clean Up. За словами виробників, понад 90% складу продукту — це органічні речовини та активний кисень, що забезпечують чудову результативність. Засіб містить у собі біологічні ферменти, що сприяють розкладенню плям і видаленню бруду без токсичного ефекту.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
svetapribula
AngelShop
Харків
20% виконаних замовлень
Був