Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Знежирювальний спрей dasty, миючі засоби, dasty 1 літр

325 грн
Опис

Dasty Degreaser Classic (1 літр) - це універсальний знежирювач, ідеальне рішення всередині і зовні будинку, в гаражі і в саду: ідеально підходить для духовок, варильних поверхонь, витяжок, грилів, ломтерізок, підлог, посуду (попередня обробка), тренувального взуття, мотоциклів, велосипедів, манжетів і комірів (попередня обробка) і багатьох інших складних плям.

НЕБЕЗПЕЧНО:
Містить ЕТАНОЛАМІН, БЕНЗАЛКОНІЮ ХЛОРИД. Викликає подразнення шкіри. Викликає серйозні пошкодження очей. При отриманні медичної консультації тримайте контейнер або етикетку під рукою. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не вдихати туман від розпилення. Використовувати тільки на відкритому повітрі або в добре провітрюваному приміщенні. Носіть захисні рукавички, захищайте очі. ПРИ ПОПАДАННІ НА ШКІРУ: промити великою кількістю води. ПРИ ПОПАДАННІ В ОЧІ: ретельно промити водою протягом декількох хвилин; зняти контактні лінзи, якщо можливо; продовжити промивання. Негайно звернутися до лікаря".

ВИКОРИСТАННЯ:
Для стійких забруднень залиште на 3 хвилини, потім змийте. Для духовок: нагріти духовку до температури приблизно 40-50°C. Для фільтрів і деталей витяжки: замочіть на 10 хвилин у теплому водно-знежирювальному (50%) розчині, прополощіть.

УВАГА: Для кольорових або пофарбованих поверхонь перевірте стійкість кольору в прихованому місці. Не наносити на полікарбонат (загалом на прозорий пластик). Не наносити на поверхні, оброблені антипоглинаючими засобами, або на непрозорі поверхні.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
Продавець
katemiach
katemiach
Кривий Ріг
Була