Всі категорії
Додати товар

100% натуральні безпечні компоненти універсальна паста для прибирання будь-яких...

375 грн
Опис

🔥Найбільший обʼєм за супер-ціною 375 грн🔥

The Pink Stuff- провідна марка безпечної побутової хімії з Англії. Під цією маркою виробляються високоякісні та БЕЗПЕЧНІ ДЛЯ ЗДОРОВʼЯ засоби по догляду за ванною кімнатою, кухнею, меблями та якісні засоби для прання.
🟢НЕ МАЄ ХІМІЧНОГО ЗАПАХУ, тільки фруктово-квітковий приємний аромат
🟢 100% Натуральні безпечні компоненти

The Pink Stuff являє собою досить ефективну і популярну пасту, що чистить, яка може бути використана для різних поверхонь будинку, включаючи кухонні прилади, ванну кімнату, плиту та інші поверхні.

The Pink Stuff має густу консистенцію і продається у баночках із кришкою. Вона містить різноманітні хімічні компоненти, включаючи оксид алюмінію, інертні мінеральні олії та інші речовини, що допомагають розчинити жир, бруд, наліт, іржу, нагар ті всі види забруднень

Ця паста може використовуватися для очищення різних поверхонь, таких як: ванна, душ, раковина, туалет, плита, холодильник, духовка, мікрохвильова піч, посуд, каструлі та сковорідки.

The Pink Stuff можна наносити на поверхню губкою або ганчіркою, потім ретельно промити водою. Після цього поверхня залишається чистою та блискучою.

————————————
✅Відправка наложенним БЕЗ передоплати
✅Доставка Новою Поштою та Укрпоштою
✅Є повернення та обмін
#пастадлячищення #пастадляприбирання #рожевапаста #thepinkstuff #thepinkstuffпаста #thepinkstuffспрей #thepinkstuffукраина #thepinkstuffукраїна #прибирання #прибираннябезхімії #прибираннякухні #прибиранняванної #екопродукція #екозасобидлядому #екочистячийзасіб #екочистящізасоби #органічнізасобидлядому #органічнізасобидляприбирання #безпечнеприбирання #безпечнеприбиранняоселі

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой