Всі категорії
Додати товар

Щітка для миття посуду з дозатором💛

150 грн
Опис

Щітка для миття посуду з дозатором миючого засобу скоротить час перебування біля раковини і заощадить місце на кухні. Її унікальність полягає не тільки в дизайні, але й максимально зручній конструкції, яка полегшує її використання і економить простір на кухні. Адже біля кухонної раковини дуже мало місця, і все воно вічно зайняте різними пляшечками, губками та іншими миючими аксесуарами. У цій щітки є окремий дозатор для миючого засобу🥰

Основною родзинкою щітки, звичайно, є вбудований дозатор для миючого засобу. Він виконаний з прозорого матеріалу, що дозволяє контролювати кількість рідини і з точністю визначати час, коли необхідно її додавати.😉

Дана щітка набагато простіше у використанні, ніж може здатися на перший погляд: перед початком миття, відкрутивши кришку, залийте в резервуар рідкий миючий засіб і регулюйте кількість його подачі легким натисканням верхньої кнопки😊.

Подається рідина дозована, що є незаперечною перевагою для економних господинь. При необхідності Ви просто натискаєте на копку у верхній частині щітки та отримуєте чергову порцію рідини для миття посуду.

Ця щітка поєднує в собі майже все, що необхідно для миття каструль, тарілок, чашок і сковорідок. Нейлонові ворсинки швидко видалять із поверхні посуду все зайве, не залишивши при цьому жодної подряпини. Дана щіточка здатна відмити навіть залишки їжі, що прилипли.

Щітка з дозатором – це не лише економічно, а й гігієнічно. Сам пристрій виконаний з якісного та міцного харчового пластику. Він не токсичний, не має сторонніх запахів та безпечний для здоров'я.

Для замовлення пишіть в особисті повідомлення ✅
Відправка Новою Поштою та Укр Поштою❤️

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • Другой