Всі категорії
Додати товар

Супер якість!! органічні чистящі засоби для будинку friendly organic

135 грн
Опис

Якщо ви давно шукаєте засоби, які одночасно гіпоалергенні, не визнають подразнень у дітей та дуже добре справляються з брудом, то вам точно потрібно звернутися до мене!!!

1)Всі навколо говорять про те, що обов'язково потрібно очищати дитячі іграшки і це логічно: адже маленькі діти люблять їх кинути на підлогу, поділитися з домашнім улюбленцем, а потім облизати або пожувати самому. Але якщо з пластиковими іграшками все зрозуміло: їх можна просто помити в мильному розчині, то кожен день прати м'які іграшки - поганий варіант. А що робити з дерев'яними взагалі незрозуміло: купати їх не можна, прати - тим більше.

Для таких незрозумілих ситуацій був створений очищуючий засіб для іграшок і дитячої кімнати від Friendly Organic.

Засіб призначений для щоденного догляду. Замість агресивних ПАР він містить в складі поверхнево-активні компоненти рослинного походження, лимонну кислоту, сорбат калію, органічний екстракт алоє вера. Він ефективно видаляє будь-які види забруднень і дезінфікує металеві, пластикові, дерев'яні та інші види поверхонь.

2)Для підтримки чистоти, охайності дитячих колясок, стільчиків і автокрісел виробник органічних миючих засобів Friendly Organic пропонує засіб, який допоможе впоратися з будь-якими видами забруднень, включаючи стійкі і застарілі. Продукт не має запаху, можна використовувати для речей навіть найменших діток.

Органічний засіб для колясок, стільчиків і автокрісел від Friendly Organic видаляє пил, бруд, стійкі й липкі плями з тканинних, пластикових і металевих поверхонь.

3)Органічний універсальний засіб для підлоги Friendly Organic - це ТОП-засіб для будинку, де є діти. Якщо ви шукали ефективний і безпечний засіб, то ви його знайшли. Він не тільки видаляє забруднення, а й дезинфікує будь-яке покриття. Тепер вам не потрібно переживати за те, що дитина десь щось оближе або його пальці знову опиняться в роті після гри на підлозі. Його основа органічна ефірна олія цітронелли, яка залишає відчуття свіжості, чистоти і легкий приємний аромат.
Крім безпеки для кожного члена сім'ї, у засоби є ще одна перевага - він підходить і для кахлю, і для ламінату, і для паркету, і для плитки і для величезної кількості інших покриттів. Також підходить і для миття ванн, раковин, твердих поверхонь. Не залишає забруднень, слідів і небезпечних речовин, незмиваючих з поверхонь.

Вся продукція має сертифікат відповідності ICEA, Vegan, Cruelty Free.
Італійська якість!!!
1)Органічний засіб для дитячої кімнати та іграшок(100, 250, 500 мл)—135грн, 205грн, 260грн,
2)Органічний засіб для дитячих стільчиків, автокрісел тощо(250 мл)—205 грн
3) Органічний універсальний засіб для всіх видів підлоги(1000 мл)—330 грн

Також дивіться інші мої оголошення)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
  • 250мл
Об'єм:
250 мл 500 мл