Всі категорії
Додати товар

Супер ціна! засіб від цвілі плісняви,для кухні,від накипу та іржі

145 грн
Опис

Тип засобу: Миючі засоби
Призначення: Інше
Кілька примірників у наявності

Фото #1 Засіб для видалення цвілі LIVESTA, 650 мл-159грн
Код товара: 112901

Бренд LIVESTA
Вага 650 мл
Країна виробництва ПОЛЬЩА
Застосування Для зовнішнього використання розпилити достатню кількість засобу на забруднену поверхню. Залишити на 10-15 годин. Коли поверхня висохне, видалити залишки щіткою або ганчіркою. За необхідності повторити нанесення. Не змішувати з іншими засобами. Рекомендовано використовувати в гумових рукавичках.
Застереження Зберігати при кімнатній температурі. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі змити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не допускати попадання прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад Відбілюючі речовини на основі хлору 5%.

Фото#4 Засіб для видалення накипу та іржі Unice, 650 мл-89грн
Код: 3727005
Засіб для видалення накипу та іржі UNICE HOME ідеально підходить для генерального прибирання на кухні та у ванній кімнаті. Продукт можна застосовувати для кухонних поверхонь, посудомийної та пральної машин, духовки, холодильника, стиків плитки, дзеркал, раковини, туалету, а також для очищення чайника та кавоварки. Активна формула з органічним оцтом і лимонною кислотою усуває небажані запахи. Не містить агресивних кислот.

Спосіб застосування:
Кухня: Очищає всі поверхні, крім мармурових та лакованих. Забезпечує гігієну, усуває неприємні запахи. Посудомийна машина: Дарує машині та посуду блиск, очищаючи їх від залишків миючих засобів і вапняного нальоту. Влити 25 мл засобу в кювету для миючого засобу. Не потребує додаткового ополіскування. Духова піч: Очищає від жирних плям і накипу як на внутрішній, так і на зовнішній поверхнях, поліруючи їх. Чайник і кавоварка: Усуває накип і забезпечує блиск. Додати 150 мл (одну склянку) засобу до 1/2 склянки води, закип’ятити. Промити великою кількістю води. Холодильник: Усуває застарілий бруд, вапняний наліт й неприємний запах. Ванна кімната: Усуває бруд і вапняний наліт, що утворюються в душовій кабіні, на дзеркалах, арматурі, раковині, туалеті, між стиками плитки. Забезпечує гігієну та усуває плями від води. Пральна машина: Видаляє вапняний наліт, що утворюється на текстилі, попереджає затвердівання білизни, забезпечуючи пом’якшувальний ефект. 75 мл засобу залити у відсік для полоскання (призначений для кондиціонера або ополіскувача). Підлоги та поверхні: Для всіх видів підлог, крім мармурових, розвести 75 мл засобу в 5 л води, протерти підлогу й дати висохнути.

ВIДГУКИ:
1.Кисельчук Настасія Олександрівна *************:11
Засіб дійсно дієвий. Дуже сподобався, тому замовила ще. Гарно виводить наліт з чайника, справляється з вапняним нальотом на раковинах, відмиває іржу. Також можна мити холодильник .
Переваги:Зручна та велика ємкість.
Недоліки:Запах оцту, але не критично.

2.Савченко Ніна *************:50
Средство очень понравилось. Хорошо справляется с налетом от воды на смесителях, на керамической плитке.

3.Гаргаш Людмила Володимиівна *************:01
Мені дуже засіб сподобався. Він є багатоцільовий і це теж дуже радує. Можу рекомендувати.
Переваги:Гарно справляється з завданням. Думаю він буде хітом продаж. Гарно очистив мені чайник від накипу, крани блистять як новенькі . Засіб сподобався , замовлю собі ще .

Фото#5 Засіб для чищення кухні Unice, 750 мл-89грн
Код: 3728007
Кухня – обличчя оселі. За щоденного використання засобу для очищення кухонь і духовок UNICE HOME гігієнічну чистоту кухні гарантовано! Потужна формула очищає жир і бруд не лише з духовок та витяжок, але і з насосів, вентиляторів, стін, унітазів, кахлів та твердих поверхонь.

Спосіб застосування:
Розпилити засіб на поверхню 3-4 рази. Для видалення застарілих плям і забезпечення необхідної гігієни залишити засіб на 30 секунд, після чого витерти поверхню. Витирати бруд і жир вологою тканиною або губкою. Запобіжні заходи: Уважно прочитати інструкцію із застосування. Не використовувати для очищення рук, обличчя, тіла та продуктів харчування. Після очищення поверхні засобом промити її великою кількістю води. Трим...

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
kicunya79
КосметикаЮнайс
Бахмач
42% виконаних замовлень
Була

Схожі товари