Всі категорії
Додати товар

Засіб для видалення нагару, жиру, пригорілих забруднень

119 грн
Опис

Тип засобу: Чистячі засоби
Призначення: Для кухні
Кілька примірників у наявності

Засіб для видалення нагару, пригорілих забруднень і жиру Smart Life, 450 мл 119 грн
Засіб призначений для очищення вогнетривкого скла духових шаф, камінів, печей. Видаляє сильну нагар, сажу, кіптяву, пригорілі забруднення, жир та інші плями. Завдяки тому, що немає абразивних речовин, засіб не пошкоджує поверхню. Активна піна засобу починає діяти відразу після нанесення. Легко змивається. Не залишає розводів і нальоту. Надає блиск.
Одобрено МОЗ Украины.

Спосіб застосування: перед використанням збовтати. Рівномірно нанести засіб на поверхню, витримати, залежно від вигляду й інтенсивності забруднення, упродовж 5-15 хвилин. За потреби потерти щіткою або губкою. Ретельно змити водою. Для найбільшої ефективності рекомендуємо засіб наносити на попередньо розігріту поверхню.
Заходи безпеки: використовувати тільки відповідно до інструкції. Зберігати в недоступному місці від дітей і тварин! Не допускати вдихання й потрапляння засобу на шкіру та слизові оболонки! Не ковтати! Використовувати гумові рукавички. У разі потрапляння засобу на слизові оболонки або шкіру — промити їх проточною водою.
Зберігати в щільно закритому пакованні у вертикальному положенні, окремо від харчових продуктів за температури від 0 °C до +30 °C. Уникати впливу прямого сонячного світла та джерел тепла. У разі замерзання після розморожування засіб повністю відновлює свій зовнішній вигляд і властивості.

Для замовлення пишіть в лінійку та у Вайбер. Також телефонуйте та задавайте запитання

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
liuda.farmasi
liuda.farmasi
Київ
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари