Всі категорії
Додати товар

Clean up - універсальний засіб для видалення бруду!

159 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Чистячі засоби
Призначення: Універсальна

Clean Up – це універсальне рішення для прибирання, яке дозволить швидко, безпечно та ефективно позбутися всіх видів забруднень, навіть застарілих. Підходить для будь-яких поверхонь.

Сфера використання

Засіб Clean Up славиться своєю універсальністю і широким спектром застосування. Продукт ефективно видаляє бруд, що застряг, різні плями, жирний наліт і навіть іржу. Використовувати засіб можна для очищення:

Вікон.

Шкіряні меблі.

Посуд.

Стільниці.

Кахельні плитки.

Автомобільних дисків та шин.

Садовий інструмент.

Техніка.

Дерев'яні меблі.

Раковини.

Килимове покриття (зокрема і з довгим ворсом).

Сантехніка.

Взуття.

Кухонні плити.

Кераміка.

Камінь.

Пластик.

Особливості складу

Засіб для видалення бруду Clean Up характеризується високою безпекою для організму людини, домашніх тварин, довкілля, органічним складом та гіпоалергенністю. Цей продукт не тільки бореться із забрудненнями, але й знищує хвороботворні грибки, бактерії, плісняви, що несуть потенційну загрозу здоров'ю. Не містить хімічних речовин, агресивних хімічних компонентів.

Проведені клінічні випробування підтвердили абсолютну екологічну чистоту Clean Up. За словами виробників, понад 90% складу продукту – це органічні речовини та активний кисень, які забезпечують чудову результативність. Засіб містить біологічні ферменти, що сприяють розкладанню плям та видаленню бруду без токсичного ефекту.

Клин Ап повною мірою замінює собою цілий набір різної продукції, що чистить і миє. Засіб практичний та економічний. Діє швидко та відрізняється простотою в експлуатації. Для досягнення чудового результату достатньо нанести невелику кількість продукту на забруднену поверхню, потім протерти чистою серветкою. Зручна упаковка та форма випуску (пінка) дозволяють використовувати засіб максимально економічно.

Переваги

Універсальний засіб для чищення Clean Up характеризується наявністю наступних ключових переваг, що вигідно виділяють його на тлі численних аналогів:

Практичність.

Безпека здоров'ю.

Наявність антибактеріального ефекту.

Ефективне видалення будь-яких застарілих забруднень, що навіть сильно в'їлися.

Приємний аромат.

Швидка дія.

Підходить для очищення будь-яких поверхонь.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари