Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Універсальний засіб для оброблення сильних забруднень

325 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Миючі засоби
Призначення: Універсальна

FAST (Італія)
Універсальний мийний та знежирювальний засіб для санітарної обробки

Властивості та характеристики

Універсальний знежирювальний мийний засіб без парфумерної запашники, ідеальний для використання в програмах Системи керування безпекою харчових продуктів (Н.А.С.С.

Об'єднує в собі знежирювальні властивості (видаляє жири, олія, бруд, застарілі шари бруду, складні плями, залишки їжі тощо), а також санифікувальні властивості щодо багатьох типів мікроорганізмів. Універсальний засіб, може використовуватися практично на будь-якому типі поверхонь, що миються: підлогах, металічних, пластикових, пофарбованих та емальованих поверхнях.

Сфера застосування

М'ясобійні, м'ясокомбінати, кондитерські фабрики, молочно-сировані виробництва, рибокомбінати, виробництво олії, вина та напоїв,харчова промисловість і сільське господарство загалом, ресторани, громадські місця.

Активна речовина: 2% полігексаметиленбігуанід хлоргідрат

Біорозкладність: понад 90%

Інструкції із застосування:

Залежно від типу забруднення та ступеня забрудненості розвести засіб водою в співвідношенні від 1:1 до 1:20. Нанести отриманий розчин на поверхню, що цікавить, витримати приблизно хвилину, і рясно промити водою. Для обробки підлог використовувати від 10 до 50 мл засобу на кожен літр води. Для нанесення засобу використовувати серветку з мікрофібри чисту тканину, моп або поломічну машину.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
tridar365360
tridar365360
Сторожинець
Була

Схожі товари