Всі категорії
Додати товар

Таблетки для пральної машини очисні антибактеріальні 12 шт. у пакуванні yanyunle

204 грн
Опис

Пральна машина — це та техніка, без якої не може обійтися жодна людина на цій планеті. Фронтальне або вертикальне завантаження, велике або маленьке, новітнє, з різними режимами та фішками, або ж середнє, з класичними варіантами прання — всі вони потребують чищення й знезараження барабана.

Звісно, абсолютно всі пральні машини працюють із водою та порошками для одягу, через що, за ідеєю, у барабані має бути завжди чисто та свіжо. Але згодом, на внутрішній частині механізму з'являється неприємний наліт, бруд, а можливо, і неприємний запах, якщо пральна машина була закрита раніше, ніж підсохла від прання. Якість відпирання падає, а одяг уже не пахне тонкими ароматами свіжості, які Вам так подобаються.

Для того, щоб продовжити термін експлуатації пральної машини, щоб бути впевненим у тому, що одяг після прання дійсно буде чистим і свіжим, Вам допоможуть ці антибактеріальні таблетки від YanYunLe.

Прості у використанні, вони легко та швидко очищають барабан і труби від нальоту, розчиняють усі частинки, які викликають неприємний запах у будь-якій пральній машині.

Таблетки підходять абсолютно для кожної пральної машинки, безпечні у використанні, а ефект тримається набагато довше, ніж від відбілювача — 1 місяць. Можна використовувати різну кількість за один раз, залежно від забруднення барабана.

Інструкція:

Помістіть одну-дві антибактеріальну очисну таблетку в пральну машину. Вмикніть пральну машину і залиште її працювати на 15-20 хвилин, після зупиніть і дайте відстоятися впродовж 1-2 годин. Увімкніть її назад і дайте закінчити програмою в нормальному режимі, злийте воду. Після закінчення цього процесу протріть барабан чистою тканиною.

Характеристики:
Тип: Очисні антибактеріальні таблетки для пральної машини.

Пакування: картонне пакування,  в прозорій плівці.

Колір таблеток: синій із білим.

Кількість у пакунку: 12 шт.

Загальна вага: 180 г

Вага 1 таблетки: 15 г

Формула: deep clean.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари