Всі категорії
Додати товар

Екомолочко для чищення

162 грн
Опис

ECOмолочко на основі натурального каоліну та мармурової пудри містить природний антибактеріальний комплекс, безпечний для будь-якої поверхні. Легко видаляє забруднення, не залишає розводів. ECOмолочко натуральне для чищення ТМ Green Max – це натуральний, м'який і безпечний засіб для видалення забруднень. Підходить для чищення всіх водостійких поверхонь, зокрема для склокерамічних. Молочко ефективно діє проти стійких кухонних забруднень, жиру, іржі, вапняного та мильного нальоту.
Опис
ECOмолочко натуральне для чищення ТМ GREEN MAX на основі натурального каоліну та мармурової пудри – це натуральний, м'який і безпечний засіб для видалення забруднень. Підходить для чищення всіх водостійких поверхонь, зокрема для склокерамічних. ECOмолочко містить природний антибактеріальний комплекс, безпечний для будь-якої поверхні. Легко видаляє забруднення, не залишає розводів. Ефективно діє навіть проти стійких кухонних забруднень, жиру, іржі, вапняного та мильного нальоту.

Спосіб застосування
Нанести молочко на вологу губку або безпосередньо на поверхню, потерти, потім змити водою. Для посилення ефекту залишити молочко на поверхні до 10 хвилин. За потреби повторити. Рекомендовано використовувати на твердих вологостійких поверхнях. Перед використанням на делікатних поверхнях чи поверхнях з невідомого матеріалу треба протестувати молочко на невеликій непомітній ділянці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл
Продавець
irina...
irina.krasnoshhek
Запоріжжя
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари