Всі категорії
Додати товар

Піна для очищення ванної кімнати the pink staff 750 мл

245 грн
Опис

ПІНА ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ВАННОЇ КІМНАТИ THE PINK STAFF 750 мл.

✅THE PINK STUFF Bathroom Foam Cleanerце засіб, призначений для очищення поверхонь ванної кімнати. Легко видаляє накопичений накип та інший бруд і запобігає утворенню нового накипу. Залишає блискучі поверхні без смуг.

✅Спрей для чищення ванної кімнати Stardrops Pink Stuffмає формулу проти крапель, яка допомагає очистити зони навколо ванної кімнати, проникаючи та видаляючи бруд з усіх твердих поверхонь.

✅Вапняні відкладення у ванній кімнаті можна легко видалити за допомогою спрей-пінки 750 мл. Просто розпиліть засіб для чищення, дайте йому вбратися та зробить свою магію. Протріть, щоб видалити відкладення та накип, і насолоджуйтесь блискучим блиском без смуг. Формула без крапель видаляє та запобігає утворенню вапняного нальоту. Надає дивовижного блиску без смуг

✅Містить, серед іншого: <5% неіонної поверхнево-активної речовини та ароматизатора. Не містить інгредієнтів тваринного походження

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ:

Ефективний проти сильного бруду⭐⭐⭐⭐
Для зовнішнього використання та всередині будинку✅
Біорозкладаний♻️
Безпечний і екологічно чистий - нетоксичний✅
Незаміннийу кожному домі. Pink Stuff ніжно до поверхонь, але стійкий до плям і може використовуватися для чищення кухонного посуду, стільниць, раковин, керамічної плитки, скла та багато іншого.

ІНФОРМАЦІЯ:

Засіб для найсильніших плям✅
Склад: Спрей⭐
Вага нетто : 750мл✅

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 750мл