Всі категорії
Додати товар

Засіб для чищення душових кабін

520 грн
Опис

К-135

Засіб для чищення душових кабін легко видаляє набридливий вапняний наліт і залишки мила з вашої душової кабіни. Вони неминуче з'являються під час прийняття душу, оскільки вода природним чином містить вапняний наліт, який з часом осідає, наприклад, на плитці, з'єднаннях, скляних стінах або дверях, шторках і піддоні душової кабіни. Це призводить до непривабливого забруднення та помутніння.
Засіб допоможе вам зробити вашу душову кабіну як новеньку. Просто рівномірно нанесіть засіб на кислотостійкі поверхні душової кабіни, залиште на деякий час і змийте водою - готово. Чистити душ може бути так просто. Щоб запобігти утворенню стійких плям, ми рекомендуємо регулярно використовувати засіб для чищення душових кабін після прийняття душу. Ви також захистите себе від бактерій і мікробів завдяки гігієнічній чистоті, яку створює цей засіб. При регулярному використанні засобу ви побачите, що це заощадить ваш час і збереже ваш душ блискучим.

Переходьте в мою Шафу, щоб побачити всі мої оголошення і більше цікавих пропозицій. Маю дитячий та дорослий жіночий одяг а також взуття, сумки, косметика і аксесуари. Заходьте та обирайте те, що підходить саме вам!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 500мл
Продавець
sabi88oli
sabi88oli
Супер-продавець
Нікополь
89% виконаних замовлень
Була