Всі категорії
Додати товар

Сантрі-милам чистячий засіб проти плям бруду вапняного нальоту іржі ванна раковина 1л

115 грн
Опис

Сантрі "Мілам", засіб для чищення проти плям бруду, вапняного нальоту та іржі, 1л, Україна.
Банку містить не гель, а РІДИНУ.
До 2025р.
Якщо Ви давно боретеся зі стійкими плямами бруду, вапняного нальоту та іржі та налаштовані на рішучу перемогу – спробуйте санітарно-гігієнічний засіб «Сантрі-МілаМ». З ним Ваші ванна, раковина та унітаз знову почнуть сяяти, як після покупки, а неприємні запахи та мікроби назавжди залишаться в минулому, адже наш продукт легко та ефективно позбудеться їх, при цьому залишаючи після застосування аромат свіжості, знаменуючи цим добре виконану роботу.
Застосування:
За допомогою щітки чи губки нанести засіб на забруднену поверхню.
Для видалення стійкого бруду та плям іржі витримати засіб на поверхні 5-10 хв, після чого потерти щіткою та змити водою. Якщо Ви маєте сумніви щодо застосування засобу, спробуйте його дію на невеликій ділянці поверхні, яку ви плануєте очистити - і переконайтеся, чи підходить вона для очищення даної поверхні.
Засіб містить кислоту. Ми не радимо змішувати його з іншими засобами. Тримайте продукт ретельно закритим у вертикальному вигляді, у місцях, недоступних дітям. Нагрів вкрай небажаний. При попаданні у вічі чи шкіру - ретельно промити водою. Обов'язково використовуйте гумові рукавички під час роботи з цим продуктом.
Увага! Засіб «САНТРІ-МІЛАМ» не можна використовувати для чищення хромованих, нікельованих виробів, виробів з тонкою емаллю та кольорових металів!

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
Об'єм:
1 л