Всі категорії
Додати товар

Гель для прання чорних речей livesta, 1000 мл

199 грн
Опис

Гель для прання чорних речей LIVESTA, 1000 мл
Опис товару
Гель для прання призначений для машинного та ручного прання виробів з бавовняних, лляних, синтетичних, штучних тканин, а також тканин зі змішаних волокон. Для всіх типів пральних машин. Ефективний у боротьбі з природними забрудненнями, видаляє сліди поту і крові, масляні плями, а також харчові плями, які важко виводяться. Підходить для прання у швидкому режимі
Вага
1000 мл
Країна виробництва
УКРАЇНА
Застосування
дозування, наведене в таблиці, розраховано на одне прання 4-5 кг білизни. При виборі режиму прання необхідно враховувати вказівки на етикетці одягу. При ручному пранні дозування наведене на 10 л води.
Застереження
Зберігати в місцях, недоступних для дітей, окремо від харчових продуктів. Уникати попадання у ротову порожнину та контакту з очима. При попаданні в очі промити їх великою кількістю води. У разі проковтування негайно звернутись до лікаря і показати етикетку від засобу. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода підготовлена, 5-15 % Аніонні ПАР, <5 % Неіоногенні ПАР, <5 % Катіонні ПАР, хлорид натрію, гліцерин, силіконовий полімер, полівініл пірролідон, натр їдкий, комплексоутвороювачі, карбамід, консервант, запашник, барвники.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір: