Всі категорії
Додати товар

Універсальний суперконцентрат для прання astonish чарівний сад з кондиціонером 840 мл

286 грн
Опис

Новий дивовижний, спеціально розроблений склад гелю безжальний до забруднень та ніжний до тканин. Ефективно та делікатно видаляє забруднення. Нейтралізує причину неприємних запахів. Надає речам приємний ніжний аромат. Через поєднання найвищої якості прання з безпекою у використанні ідеально підходить для прання дитячої білизни, а також одягу людей з чутливою шкірою. Через невеликий розмір пляшки та невелику вагу гель зручно купувати, зберігати та використовувати, також це значно економить місце в шафі та на полиці.

Піклується про ваше здоров’я та здоров’я ваших близьких:

Гіпоалергенний, не викликає роздратування навіть у людей з чутливою шкірою, перевірено британським інститутом дерматології.
Не містить фосфатів, лагідний до навколишнього середовища.
Спеціально розроблена формула дозволяє досягти чудового результату прання без використання ензимів (NON-BIO) – біодобавок (ферментів), які можуть викликати дерматит та інші захворювання шкіри.
Не містить хлорвмісних речовин.
Не містить оптичний відбілювач.
Легкий та універсальний у використанні:

Для машинного та ручного прання.
Для попередньої обробки плям.
Для попереднього замочування сильно забруднених речей.
Один гель для кольорової, чорної, білої білизни.
Для всіх типів тканин (для виробів з шовку та вовни обов'язково ознайомтеся та строго дотримуватися інструкції виробника по догляду і очищенню).
Насолоджуйтесь селективним ароматом суміші фруктових та квіткових нот, посилених солодким лічі та багатими деревними ароматами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари