Всі категорії
Додати товар

Аромодифузор brait

230 грн
Опис

Ароматичні палочки 100мл виробник Польща

Ароматні палички Golden Lake -це ідеальні пелюстки дорогоцінної троянди і чарівного жасмину застигли в часі. Насичені іскристим і прохолодним характером, укладені в квіткове серце, вони створюють надзвичайно насичену композицію, оповиту теплом ніжного мускусу, випускають надзвичайно тонкий аромат, підкреслюючи індивідуальний стиль вашої кімнати.

Golden valley. Відчуйте чарівне квіткове серце, наповнене любов'ю трояндою, магією Фрезії та солодкістю магнолії, що переливається в екстрактах екзотичної півонії та східного соковитого лічі.

Ароматні палички Pastel Rose-це фруктова пристрасть поєднання чарівної солодкості лісової ожини, оповита соковитою зеленою шкіркою яблука, відкриває цей унікальний і вишуканий парфумерний аромат. В ароматі Pastel Rоѕе перше солодке відчуття змінюється нестримною енергією блискучого квіткового серця в дуеті з екзотичним іланг-ілангом і чистим апельсиновим цвітом. Елегантний, багатий і деревний фініш, забарвлений солодкими краплями ванілі.

Чуттєвий аромат Brait Secret Love-це запах першого, невинної закоханості, прихованої глибоко в серці.
Категорія фруктово-квіткових ароматів. Верхні ноти мускусу, ванілі, бальзамічних нот.Ноти серця: екзотика, квіти, фрукти, зелень, малина, троянда, фіалка.Базові ноти малини.Нові палички Secret Love створюють більш спокусливіший аромат завдяки використанню абсолютно нових целюлозних стіків (ніж палички з ротанга).

Green Sensation - це оригінальний і розкішний аромат. Аромат, який складається з верхніх нот зеленої трави,смачної дині та свіжого яблука, які зустрічаються з квітковими нотами пурпурових пелюсток квітів, троянди та ліліі

Освіжувач повітря Brait Midnight dream-це романтичний аромат в ексклюзивному флаконі.Ноти аромату:база-бальзамік, мох, пачулі, сандал, ваніль, білі квіти
верхні ноти - бергамот.

Night Touch.Чуттєвий східний аромат.Верхні ноти: чорна смородина, бергамот, чебрець.
Ноти серця: квітка іланг, орхідея, гарденія.Базові ноти: кокос, ваніль, пачулі, сандалове дерево.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
europ...
europe_him_house
Супер-продавець
Рівне
100% виконаних замовлень
Була