Всі категорії
Додати товар

Автомобільний ароматизатор baseus

225 грн
Опис

Свіжий запах у салоні авто
Автомобільний освіжувач повітря Baseus Paddle подбає про те, щоб у салоні вашого авто завжди панує свіжа приємна атмосфера. Витончений дизайн і просте встановлення перетворюють Baseus на стильний і зручний аксесуар.
Встановлення одним рухом
Спеціальна конструкція Baseus Paddle забезпечує просте закріплення освіжувача на жалюзі повітроводу. Завдяки тонкій формі освіжувач не заважає циркуляції повітря й не блокує руху жалюзі. Встановіть Baseus у салоні, увімкніть кондиціонер і вдихайте приємний аромат.
Приємний і безпечний запах
Автомобільний освіжувач повітря Baseus Paddle поширює тонкий приємний аромат. Натуральні компоненти, що входять до складу освіжувача, не становлять небезпеки для маленьких дітей і вагітних жінок. Насолоджуйтеся свіжою і здоровою атмосферою в салоні вашого авто.
Жодних слідів
Тримачі Baseus Paddle зі спеціальним силіконовим покриттям надійно фіксують освіжувач і водночас не залишають слідів на повітроводі. Навіть після того, як ви знімете та одягнете освіжувач кілька разів, ви не знайдете вм'ятин і подряпин на пластику в місці його встановлення.

В комплекті панель ароматизатора і 5 змінний картриджа.
Стан панелі - ідеальний.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Продавець
marsala_alla
ХоХаХо
Супер-продавець
Київ
94% виконаних замовлень
Була