Всі категорії
Додати товар

Спрей для дому rituals the ritual of karma parfum d'interieur

1400 грн
Опис

спрей для дому Karma, 500 мл / 1400 грн
Спрей для дому Rituals THE RITUAL OF KARMA Parfum Interieur 500ml

Ritual of Karma Parfum d'Intérieur — ароматизований спрей, який поширює заспокійливий аромат у вашому домі. Спрей вміло поєднує солодкий квітковий аромат священного лотоса з поживною силою органічного білого чаю. Він надає кожній кімнаті особливий літній колорит і відчуття великого комфорту та розслаблення.

Залежно від розміру приміщення, ви можете розпилити спрей безпосередньо поруч від вас, досить кількох розпилень, щоб наповнити атмосферу ароматом.

СВЯЩЕННЫЙ ЛОТОС

Священна квітка лотоса є символом чистоти, краси та мудрості й відома своїми заспокійливими та поживними властивостями.

БІЛИЙ ЧАЙ

Білий чай — це злегка окислений чай, який загалом виробляється в Китаї. Останнім часом його також вирощують у східному Непалі, північному Таїланді, південній частині Шрі-Ланки й Індії. Білий чай надає свіжий, чистий, зелений аромат із ніжним квітковим акордом. Кажуть, що білий чай загострює почуття.

використовувати

Відкрийте сопло, повернувши його. Розпилити якомога далі від тіла й обличчя. Тримайте контейнер вертикально, розпилюйте кімнатою круговими рухами. Знову закрийте сопло, знову повернувши його. Зберігайте виріб вертикально та переконайтеся, що спусковий гачок спрямований угору.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 500мл