Всі категорії
Додати товар

Парфумований спрей для дому tom ford lost cherry brand collection 275 мл

299 грн
Опис

Парфумований спрей для дому — це концентрована ароматична рідина, яка розпорошується за допомогою пульверизатора. Такий тип дозатора дає змогу використовувати засіб максимально ефективно та водночас економно. Ароматизатор поміщений у флакон об'ємом 275 мл.
Прототипом для створення спрею стала популярна композиція Lost Cherry. Палітра ароматизатора виготовлена відповідно до ориг., тому аромати не відрізнити.
Головна перевага парфумованого спрею перед іншими видами ароматизаторів — це простота у використанні. Адже, щоб наповнити кімнату приємним флером, досить зробити лише кілька розпилень. Аромат відчуватиметься лише тоді, коли він потрібен, він не подразнюватиме надмірно інтенсивним звучанням.

Спокуслива вишня
Lost Cherry — це розкішний і привнесе в будь-які умови дорожчі. Його сміливе звучання сповіщає про впевненість власника та його твердий характер. З огляду на ці властивості, ароматизатор можна використовувати не тільки вдома, але й у своєму особистому кабінеті в офісі для проведення успішних ділових переговорів.
Дуже яскрава, багата на відтінки та контрастна композиція складається з безлічі нот.
На чолі палітри стає вишня — винниця свята, фрукт, на честь якого й були створені парфуми. Її солодкий терпкий і одночасно свіжий флер оточується благородним гірким мигдалем, що надає аромату серйозності.
Пекучий акорд лікеру веде за собою спокусу.
Жасмин самбак, турецька троянда та слива дарують композиції чуттєвості.
Бензоїн надає м'якості, а боби тонка — теплоти.
Солодка ваніль переплітається з бальзамічним ветивером, пряна гвоздика, свіжий кедр, тепла кориця та перуанський бальзам контрастують на тлі прохолодного поєднання пачулів і сандалу.
Ніжний і водночас пристрасний аромат чудово підходить для створення романтичної атмосфери. Він допоможе розслабитися, розкріпитися й відкритися.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Другой
Продавець
milovidka
milovidka
Супер-продавець
Луцьк
94% виконаних замовлень
Була