Всі категорії
Додати товар

Перкарбонат натрію ціна від 25 кілограм туреччина

2375 грн
Опис

Екологічний кисневий відбілювач. Чудово підійде для прання білих тканин, світлих тканин, чудово очищає складні забруднення (кухонні ганчірочки, рушники, різні плями), замочування одягу ручного прання або відбілювання, не містить шкідливих речовин, оскільки при потраплянні, екологічний та безпечний для навколишнього середовища. Що таке кисневий засоб для виведення плям - це перкарбонат натрію що складається з натуральної соди і перекису водню.
Застосування:
Автоматичне прання і відбілювання, дезінфекція, виступає в ролі компонента для виробництва пральних порошків і дезінфікуючих засобів, часто використовується в побуті, як засіб для чищення ванної або кухні, це відмінний напарник пральному порошку, добре видаляє застарілі плями і добре відмиває руки, є нешкідливим для навколишнього середовища, виступає в ролі дуже ощадливий засіб на 5кг сухої білизни всього 35-50 гр.
Звичайно в ньому теж є недоліки, а саме температурний режим якщо прання без замочування, рекомендуємо прати при температурі 60С і вище, або від 40С не менше 60 хвилин, використовуйте функцію додаткового полоскання.
Ручне прання та відбілювання
На 4-5 літрів води 15-30 г + пральний порошок за бажанням. Для відбілювання та виведення складних плям замочувати в окропі. Залити окропом порошок із перкарбонатом натрію, перемішати лопаткою чи ложкою. Покласти білизну так, щоб вода повністю приховувала її. Відбуватиметься реакція та підніматиметься піна! Залишити білизну на кілька годин до остигання води. Перекласти в пральну машинку і випрати. Більш ніжні тканини можна випрати в машинці на короткому пранні (25-30 хвилин) без додавання миючих засобів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
Об'єм:
1 л

Схожі товари