Всі категорії
Додати товар

Eкоконцентрат натуральний кисневмісний для відбілювання

277 грн
Опис

Відмінно усуває плями пігментного походження на білих тканинах усіх типів при низьких температурах води та поєднує в собі наступні функції:

Відбілювання. Усуває сірий наліт на білих речах та повертає сяючу білизну. Захищає білі речі від зміни кольору. Ефективний вже при температурі води 20 °С. Найкращий ефект відбілювання досягається при температурі до 40°С на попередньо випраній тканині.

Виведення плям пігментного походження: сік, фрукти, вино, кава, чай, кров, зеленка, йод, фарба тощо.

Виведення плям від іржі

Антибактеріальна дія

Високоефективний проти грибків та спор. Може використовуватись в якості засобу для знищення грибку на твердих поверхнях (кахель, кераміка, пластик, резина, дерево тощо)

Дезодоруючий ефект. Знищує неприємні запахи.

Підсилювач якості прання. Особлива форма активного кисню дозволяє комбінувати засіб з іншими засобами для прання та виведення плям з ензимами, не зменшуючи їх ефективності. Підвищує ефективність інших пральних засобів, що полегшує видалення плям та відбілювання речей.

Догляд за волокнами тканин. Забезпечує захист волокон тканин, запобігає кошлатанню і розтягуванню речей. Ваші речі виглядатимуть як нові вдвічі довше.

Універсальний засіб. Підходить як для ручного прання, так і для використання в пральних машинах будь-якого типу. Запобігає вапняному нальоту, не потребує додаткових пом’якшувачів води. Нейтралізує неприємні запахи в пральній машині.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 250мл