Всі категорії
Додати товар

Універсальний засіб ace

150 грн
Опис

В НАЯВНОСТІ !!! Спрей універсальний ACE
Обʼєм : 750 мл
Виробник : Італія 🇮🇹

ACE Spray Mousse завдяки спеціальній формулі знежирює і дезінфікує поверхні в домі, видаляє плісняву і відбілює стики між плитками, а також усуває найвпертіші плями на білій білизні.
Засіб МОЖНА використовувати ТІЛЬКИ на БІЛИХ речах.

Користуватися спреєм дуже просто: розпиліть засіб прямо на пляму, доки пляма не буде повністю вкрита спреєм, залиште на деякий час (близько п'яти хвилин), щоб ACE Spray Mousse глибоко проник у структуру тканини, та киньте у пральну машину, щоб від плями не лишилось і сліду. Пам'ятайте, що чим свіжіша пляма, тим кращим буде результат роботи з її усунення.

Спрей ACE можна використовувати і для прибирання 🧽 дезінфекції вашої оселі.

Для використання його на інших поверхнях: розпиліть засіб на поверхню, що очищається, і ретельно промийте тканиною / губкою. У разі забруднення, залиште продукт на кілька секунд і ретельно промийте. ACE Spray Mousse добре бореться з пліснявою та іншими видами забруднення на поверхнях у будинку.

Якщо ж ви сумніваєтеся в його нешкідливості, хочете переконатися, що немає проблем зі знебарвленням або неправильним використанням продукту, тоді спочатку спробуйте його на невеликій прихованій частині тканини або іншій поверхні. Продукт не підходить для вовни, шовку та кольорового одягу.
Доставка 🚚 будь якою зручною для вас поштою !
Для замовлення пишіть у приватні повідомлення 💌

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Рожевий
Розмір:
  • 750мл
Продавець
v_pavlikova
Kochina_store
Івано-Франківськ
100% виконаних замовлень
Була