Всі категорії
Додати товар

Концентрований біоплямовивідник універсальний home gnome greenly

249 грн
Опис

Біомінеральна формула для прання в жорсткій воді!

Концентрований біоплямовивідник універсальний Home Gnome Greenly створений спеціально для ефективного застосування в жорсткій воді.

Особлива біомінеральна формула плямовиводя створена для легкого видалення складних, застарілих плям і неприємних запахів у воді будь-якої жорсткості.

Кисневий вибілювач спрямовано працює проти різних пофарбованих забруднень: чаю, кави, вина, фруктово-овочевих соків, чорнила, фарб, а також усуває жовтизну та сірість. Ефективний проти різких і неприємних запахів.

Мультикомплекс біоензимів усуває специфічні типи плям, що виводяться — харчові забруднення: сліди від кетчупу, майонезу та інших соусів, каш, яєць, крові, морозива, молочних і м'ясних продуктів, олії; сприяє виведенню білкових і змішаних забруднень — фізіологічних, крові, поту, трави, косметики, взуттєвих кремів.

Засіб дбайливо впливає на волокна тканин і оновлює кольори, рекомендовано для очищення кольорових і білих виробів, постільної білизни, дорослого та дитячого одягу. Може використовуватися як підсилювач прання, для замочування та попереднього оброблення плям перед пранням, а також очищення килимових і м'яких меблевих поверхонь.

Максимальна ефективність у воді будь-якої жорсткості!

Підсилювач прання.
Для білих і кольорових тканин.
Виведення складних плям і запахів навіть у жорсткій воді.
БАОМІНЕРАЛЬНА формула.
Оновлення кольорів.
Містить активний кисень — компонент, що сприяє усуненню бактерій (максимальний ефект досягається під час прання від 60 °C).
Рекомендований для замочування та попереднього оброблення тканин перед пранням.
Ефективний для очищення килимів, оббивок, насадок швабр.
Ложка – всередині.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 500мл