Всі категорії
Додати товар

✅ німецький кисневий порошок kandelium на вагу від 1 кг

150 грн
Опис

✅✅✅✅ 🫧Кисневий порошок 🫧
🔖Виробник Німеччина
🛍️1 кг - 140 грн
📦Відправка Укрпошта і Нова пошта з оплатою при отриманні.


🟢Опис товару
Потужний засіб, розроблений для ефективного очищення та виведення плям з різних поверхонь. Порошок містить концентровану суміш активних інгредієнтів, які ефективно розкладають плями і забруднення, та забезпечує потужний очищувальний ефект без пошкодження поверхонь. Засіб легко впорається з різними типами плям, зокрема з плямами від їжі, напоїв, бруду, олії, кави, вина та інших. Без хлору. Безфосфатний. Не містить барвників.

Кисневий порошок підходить для чищення виробів зі скла, кришталю, порцеляни, столового срібла, чайників, кавників, посуду, стиків кахлів і кухонних стільниць, душових кабін, мийок і раковин, дерев’яних стільниць, цементних покриттів, смітників, сміттєвих баків, акваріумів, парканів, навісів і тентів тощо. Кисневий порошок не тільки ефективно виводить плями, але й допомагає розщеплювати забруднення, знищує неприємні запахи, глибоко проникаючи у тканини та поверхні.

Кисневий порошок посилює дію основного прального засобу, виводячи усі види органічних плям та знищуючи неприємні запахи з різноманітних видів текстилю по всій оселі, у тому числі з килимів, і при цьому не робить кольори тьмяними. Підходить для сильно забруднених тканин дитячого одягу, рушників, робочого одягу, постільної білизни тощо. При попередньому замочуванні надзвичайно ефективно виводить стійкі плями.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой