Всі категорії
Додати товар

Кисневий відбілювач (перкарбонат натрію)

115 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип прання: Ручне прання

Кілька примірників у наявності

розфасований у пакети по 1кг, ціна 115 грн/кг

1. Відбілювання
2. Прання у пральній машинці. Всі речі стираємо лише перкарбонатом натрію в парі з мильними горіхами. Результатом завжди задоволені :) Дозування – 1-4 ст.л. перкарбонату натрію у відсіку прального порошку.
3. Миття посуду в посудомийній машині. Перкарбонат натрію у відсік для порошку (1-2 ст. ложки). Як ополіскувач – розчин лимонної кислоти (чайна ложка на 100 мл води), а у відсік для солі – звичайну сіль екстра (не йодовану). Праємо так вже 3 роки - нормальний політ :)
4. Дезинфекція унітазів, дитячий горщиків, ванн, раковин.
5. Миття плит та варильних поверхонь.
6. Миття та дезінфекція статей.
7. Видалення пригорілої їжі з деко та форм для запікання.
Для миття дозування 1-5 ст. ложок кисневого відбілювача на 1 л води. Все залежить від ступеня забруднення та обсягу робіт. Для більшої ефективності використовуйте воду 50-60 градусів.
Ось список порад щодо використання перкарбонат натрію з інтернету, які я зібрав на різних сайтах:
- Щоб випрати плями перед пранням: Замочіть у суміші гарячою або теплою водою та перкарбонату натрію (1-3 чайні ложки або 1 столова ложка на літр).
Або протріть пляму, потім покладіть у пральну машину.
- Для стійких плям, у тому числі плям крові, поту, фруктів…: нанесіть пасту з перкарбонату натрію та теплої або гарячої води (холодної якщо кров) та залиште на деякий час до прання.
- Для видалення та дезінфекції тканин, пелюшок та ін: попередньо замочіть на кілька годин у мисці з гарячою водою та з 2-4 ст. л. перкарбонату натрію.
- Очищення підлоги (за винятком полірованої підлоги) та поверхні (за винятком алюмінію, лаковані, пофарбовані або поліровані поверхні): розчинити перкарбонат натрію (1-2 чайні ложки або 1 столову ложку на літр) у відрі гарячої води – миття, дезінфекція та дезодорація поверхонь (підлоги) на кухні, у ванній.
- Для підтримки чистоти плитки: Нанесіть розчин 1 до 10 кисневого відбілювача та теплої води. Ретельно почистити зі щіткою та промити водою.
- Для того, щоб очистити та продезінфікувати туалети: розчинити 2-3 столові ложки персоля в 1 л. окропу. Налийте в унітаз. Після 15 хвилин спустіть воду.
- Для видалення плям від кави або чаю на посуді: замочіть посуд у суміші перкарбонату натрію та води (приблизно від 25 до 40 г/л). Промийте та висушіть.
- Каструлі, посуд і каструлі, що пригоріли: покладіть перкарбонат натрію на дно посуду з киплячою/гарячою водою. Залиште на ніч потім промийте.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари