Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Олівець для видалення плям миттєвий засіб для виведення плям inst

85 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип прання: Ручне прання

Кілька примірників у наявності

Як замовити?
Напишіть у повідомлення дані для відправлення:
- ім'я та прізвище
— місто та номер відділення нової пошти
- номер телефона одержувача
Або можете натиснути "купити з доставкою", зателефонувати.

Олівець для видалення плям Миттєвий засіб для виведення плям ******* ***** ******* ***

А Вам знайома незручна ситуація, коли в найневідповідніший момент перекидаєш на себе чашку кави або чимось вимазуєш одяг?
Ми знаємо вихід із цієї ситуації!

Рішення є!
Перебуваючи на вечірці, на прийомі, на роботі ми можемо зіткнутися з такою неприємністю, як пляма на кофті, плаття, штанах тощо. Вечір або зустріч може бути зірваною або невдалою.

Тому, щоб уникнути таких ситуацій, ми пропонуємо зручний і корисний прилад для видалення плям у формі олівця.

Олівець ******* ***** ******* *** — це недорогий спосіб уникнути невловних плям, хоч де ви будете. З таким олівцем зручно видаляти свіжі плями відразу з одягу. Олівець із легкістю впоратися з плямами, викликаними від чаю, кави, вина, фруктових соків, кетчупу, соусів, і багато іншого.

Олівець — засіб для виведення плям
Використовувати миттєвий засіб для виведення плям Ремовер Пін необхідно відразу зі свіжою плямою. Якщо це можливо, помістіть суху тканину або рушник під пляму під час його видалення. Застосовуйте кінчик олівця, натисніть на нього в зоні плями, щоб видалити його. Проробляти пляму необхідно від зовнішніх країв плями до центру. Злегка протріть покривну зону, щоб видалити пляму. За потреби повторіть знову та далі терти злегка.

Рекомендується застосовувати олівець ******* ***** ******* *** для видалення плями якомога швидше після його появи. Прилад від п'ятин Інстант Стейн Ремовер Пен не підходить для видалення чорнила, крові, нафти або жирних плям.

Маркер для одягу
Як вивести пляму з одягу, якщо Ви перебуваєте не вдома і у Вас немає можливості прати забруднення, але не хочеться гуляти брудним по вулиці. Найкращий спосіб позбутися плям — це маркер від плям ******* ***** *******, який допоможе видалити пляму будь-якого розміру, з будь-якого матеріалу та практично від будь-якого забруднення.

Плямовивідник ******* ***** — це компактний пристрій у формі маркера, який поміщається в кишені, тепер чищення одягу стане можливим скрізь, хай де Ви будете. Видалення плям відбувається завдяки активному компоненту, який розщеплює частинки забруднення, а не знебарвлює й не маскує їх.

Маркер для одягу Ремовер — це найкращий сухий засіб для виведення плям, який дійсно допоможе очистити одяг. Наші працівники особисто перевіряли олівець на синтетичному матеріалі від плям кави та плями зникли після другого нанесення

Особливості:
Миттєвий засіб для виведення плям допомагає видалити свіжі плями, спричинені чаєм, кавою, вином, соком тощо.
Олівець ******* ***** ******* *** ідеально підходить для використання вдома, в офісі, під час відпустки, табору та інше.
Видаляє найсвіжіші плями
Зручний розмір
Легкий і готовий до використання

Характеристики:
Розміри: 13, 5 см.
Місткість: 10 мл.

Комплектація:
― Маркер-плямовивідник,
― Паковання

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари