Всі категорії
Додати товар

Фада засіб з активним киснем та оптичним відбілювачем

91 грн
Опис

Добрий день,замовляю зі складу ФАДА,тому наложеного платежу нема,оплата на карту,відправлення УП та НП .вартість посилки залежить від її ваги

формула без хлору для відбілювання та видалення плям з тканин білого кольору. Завдяки високій концентрації активного кисню, активатору відбілювання та комплексу ензимів видаляє різноманітні, навіть складні типи плям, зокрема плями від кави, червоного вина, рослин, фруктів, соків, крові, соусів, жиру, тощо. А завдяки оптичному відбілювачу відновлює сяючу білизну білих речей при кожному застосуванні, позбавляє їх сірого та тьмяного кольору. Ефективний вже при 40°С та ще потужніший при 60-95°С. Можна наносити на тканину для безпосереднього впливу на плями та забруднення, а також додавати до прання для підсилення дії основного миючого засобу. Не містить фосфатів та хлору, екологічно безпечний.

Застосування.

Кількість порошку та температура води підбирається індивідуально, в залежності від ступеню забруднення, виду тканини та рекомендацій виробника одягу. Активний процес вивільнення кисню відбувається при додавання до порошку гарячої води. Виведення плям: 1 столову ложку порошку змішати з теплою водою (1:3) ретельно перемішайте протягом 30-40 секунд та нанести втираючими рухами на пляму, витримати експозицію 5-10 хвилин. Далі періть речі як завжди. Ручне прання: розчинити 1-2 столові ложки порошку в 4 літрах гарячої чи теплої води, занурити тканину з плямами та залишити максимум на 3-6 годин. Після чого випрати стандартними засобами для прання згідно рекомендаціям виробників одягу. Прання в пральній машині: 1-2 столові ложки засобу додати до прального порошку в основний відсік (або 3-4 столові ложки без основного миючого засобу). При необхідності повторити.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
larisa196666
вязані речі_
Супер-продавець
Кременчук
95% виконаних замовлень
Була