Всі категорії
Додати товар

Гель для прочистки складних засорів в трубах. виготовлений в україні!

139 грн
Опис

НЕ ДОПОМАГАЄ КРІТ І ІНШІ ЗАСОБИ!!!
Активний гель від важких засмічень каналізаційних труб Smart Life призначений для якісного та швидкого очищення від засмічень будь-якої складності та догляду за зливними трубами. Гель безпечний для всіх типів труб. Усуває неприємні запахи. Схвалено МОЗ України.
Виготовлено в Україні по замовленню Турецької Компанії ФАРМАСІ. 500 мл

швидкий результат за 15 хв
видалення та профілактика
підходить для кухні та ванної кімнати
від засмічень будь-якої складності
усуває неприємні запахи
безпечний для всіх типів труб
PRO-формула

Інструкція По Застосуванню
Спосіб застосування: 100-150 мл гелю повільно вилити в зливний отвір чи у воду (при стоячій воді). Залишити на 15 хвилин. Промити проточною водою. В разі потреби повторити. При сильних забрудненнях доза та час дії можуть бути збільшені. Гель, вилитий безпосередньо в зливний отвір можна залишати в трубопроводі на ніч. Для профілактики утворення  засмічень використовувати 1 раз на 2 тижні.
Запобіжні заходи: використовувати лише згідно з інструкцією. Берегти від дітей! Уникати потрапляння гелю на шкіру та слизові оболонки! Використовувати гумові рукавички. Не стискати флакон і не допускати розбризкування засобу. Не призначений для використання в туалетах та для прочистки раковин, забитих сміттям. Не ковтати. У випадку потрапляння гелю на слизові оболонки та шкіру — промити їх проточною водою та обробити водним розчином борної кислоти 3%. Не змішувати з іншими засобами для чищення. Уникати контакту гелю з позолоченим і мідним поверхнями.
Склад
treated water; 5-15%: sodium hydroxide; less than 5%: anionic surfactants, aromatic composition, preservative, colouring agent.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл