Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Засіб для чищення духовок, витяжок та грилю "суперсила"

170 грн
Опис

Засіб для чищення духовок, витяжок та грилю "Суперсила"

Концентрований лужний засіб для видалення навіть застарілих та запечених жирових забруднень, нагару та пригару з кухонного обладнання.

Забезпечить ефективне очищення витяжок, духовок, грилю, барбекю, мікрохвильових печей, виробів із чавуну і нержавіючої сталі: решіток, деко, посуду і сковорідок тощо. Не потребує прикладання зусиль.
Не залишає розводів і слідів.

Дезінфікує поверхні і прибирає неприємний запах застарілих жирових забруднень. Не містить фосфатів, барвників, консервантів, ароматизаторів.

Нанести засіб за допомогою розпилювача на забруднену поверхню.

Для горизонтальних поверхонь: через 3 хвилини витерти губкою або щіткою (при застарілих забрудненнях через 10-15 хв).

Для вертикальних та похилих поверхонь: відразу ж рівномірно розтерти отриману піну на поверхні за допомогою губки або щітки. Змити оброблену поверхню чистою вологою губкою для видалення залишків засобу, постійно промиваючи губку у чистій воді.

Для максимального піноутворення краще наносити засіб через спеціальну пінну насадку та з відстані 20 см. Якщо шар пригорілого бруду дуже великий, то рекомендовано повторити застосування.

Запобіжні заходи: Перевірити реакцію поверхні із засобом. Не використовувати для чищення поверхонь і виробів з алюмінію, посуду з тефлоновим, керамічним та будь-яким нестійким покриттям. Працювати в захисних гумових рукавичках. Уникати потрапляння в очі, в разі потрапляння промити очі водою.
Вода демінералізована, луги 5-15%, неіоногенний ПАР <5%, комплексоутворювач <5%

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл