Всі категорії
Додати товар

Антибактеріальний засіб очищення пральних машин washing mashine cleaner

170 грн
Опис

Засіб для чищення пральних машин Washing machine cleaner — універсальний засіб, який необхідний кожній господині!

Багато хто стикався з такою проблемою, що пості прання Ваших речей немає бажаного запаху свіжості. У вирішенні цієї ситуації Вам допоможе засіб для чищення пральних машин Washing machine cleaner. Завдяки засобу для очищення пральних машин Ви позбудетеся неприємного запаху, залишків бруду та нальоту у Вашій пральній машині. Досить помістити цей засіб у барабан пральної машини та запустити машинку, щоб засіб рівномірно розподілився й після розчинення можна залишити на 30 хвилин. Після того, як вказаний час минув — запускайте швидке прання. І вже після першого застосування Ви помітите результат. Рекомендується використовувати засіб для чищення пральних машин Washing machine cleaner один раз на місяць.

Рекомендується використовувати один раз на місяць, щоб ваша пральна машина була чистою та свіжою. Коли ваша пральна машина чиста, це запобігає вторинному забрудненню вашого одягу, і вона виходить із пральної машини, що пахне як нова.

Інструкції із застосування:
1. Переведіть пральну машину в режим прання.

2. Помістіть таблетки в барабан пральної машини, наповнений водою, запустіть пральну машину на 5 хвилин, щоб продукт повністю розчинився. (СА коли забруднення серйозне, використовуйте температуру води 40-60 градусів, щоб стимулювати активний кисень, ефективність дезінфекції краща).

3. Вимкніть живлення і витримаєте впродовж 30 хвилин, щоб продукт повністю проник, щоб досягти найкращого ефекту дезінфекції.

4. Після завершення замочування запустіть процес прання «мийка-смужки-віджим» й один раз запустіть пральну машину, щоб видалити бруд. Якщо бруд ще залишився, повторіть крок 4, потім витріть бруд, прикріплений до внутрішнього циліндра

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irina201463
Big Sale
Супер-продавець
Подільськ
74% виконаних замовлень
Була

Схожі товари