Всі категорії
Додати товар

💚набір фада для прибирання ✨

25 грн
Опис

Хто бажає такий міні-наборчик еко-концентратів?

🔥 Поверхня
Універсальний засіб для чищення диванів, крісел, салону автомобіля, килимів, підлоги, колясок, меблів та ін.

🔥 Антижир
для ефективної чистки від жиру будь-яких поверхонь (духовки, грилі, мікрохвильові печі, витяжки, плити з нержавіючої сталі, тощо)

🔥Гель для миття посуду
Концентрований засіб для ручного миття посуду відмінно видаляє складний бруд, розчиняє жир навіть у холодній воді. Утворює рясну та стійку піну, що дає можливість за допомогою однієї дози засобу вимити велику кількість брудного посуду. Легко споліскується, не залишає мильної плавки. Економний у використанні. Екологічно безпечний: не містить фосфатів та інших шкідливих речовин.

🔥 Кераміка
Видалить з керамічних поверхонь плісняву, наліт солей жорсткості води, сечовий камінь, залишки мила. Запобігає утворенню вапняного нальоту та розвитку корозії, не пошкоджуючи хромовані поверхні.

🔥 Антинакип
Професійний засіб-концентрат для якісного та швидкого видалення накипу з водонагрівальних елементів кавоварок, електрочайників, прасок, парових пилососів, пральних та посудомийних машин, а також чищення металевого посуду та видалення сильних вапняних відкладень з твердих поверхонь у ванних кімнатах, на кухні, з душової лійки та ін. Своєчасне (2-4 рази на рік) очищення водонагрівальних приладів від накипу зменшує рівень споживання електроенергії, забезпечує безперебійну роботу та подовжує термін служби техніки.

Зручне прибирання та ідеальна чистота всього будинку на 1-2 місяці!

Ціна засобів на першому фото,відправляю безпечною покупкою при оплаті замовлення на карту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
300 мл
Продавець
natkaskul7
natkaskul7
Супер-продавець
Київ
77% виконаних замовлень
Була