Всі категорії
Додати товар

Професійний засіб для миття холодильників та морозильних камер «fridge cleaner» серії...

320 грн
Опис

Особливості

Готовий до застосування професійний засіб для якісного чищення холодильників, морозильних камер. Зручний у використанні, ефективно видаляє навіть стійкий жирний бруд та давні залишки їжі, швидко усуває неприємні запахи. Знезаражує поверхні, не пошкоджуючи їх. Економний у використанні. Містить актив із доведеною антибактеріальною та противірусною дією. Вироблено у Європейському Союзі.

Застосування:

розпилити на поверхні холодильника або морозильної камери, почекати 10-20 хвилин, протерти губкою, змити достатньою кількістю води та витерти насухо. При необхідності, повторити.

Застереження:

Не використовувати засіб при індивідуальній чутливості (алергії) до компонентів продукту. Ретельно вимити руки після роботи. Викликає серйозне пошкодження очей. Одягнути захисні рукавички та одяг, засоби захисту очей та обличчя. При потраплянні в очі - промити великою кількістю води; якщо подразнення не припиняється - зверніться за медичною допомогою, покажіть етикетку. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Склад:

Anionic surfactant <5%, Nonionic surfactant <5%, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzalkonium Chloride.

Дистриб'ютор, імпортер в Україну:

ТОВ БІОРГАНІК ФРАНЦІЯ. 9-А Княжий Затон, 369, Київ, Україна; +38**********. Вироблено у Європейському Союзі.

Номінальний об'єм

650 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари