Всі категорії
Додати товар

Гель аідважких засмічень каналізаційних труб

199 грн
Опис

Активний гель від важких засорів каналізаційних труб Smart Life призначений для якісного та швидкого очищення від засорів будь-якої складності та догляду за зливними трубами. Гель є безпечним для всіх типів труб. Усуває неприємні запахи. Схвалено МОЗ України.

швидкий результат за 15 хв

видалення та профілактика

підходить для кухні та ванної кімнати

від засорів будь-якої складності

усуває неприємні запахи

безпечний для всіх типів труб

PRO-формула

Інструкція по застосуванню

Спосіб застосування: 200-250 мл гелю повільно вилити в зливний отвір або воду (при стоячій воді). Залишити на 15 хвилин. Промити проточною водою. При потребі повторити. При сильних забрудненнях доза та час дії можуть бути збільшені. Гель, вилитий безпосередньо в злив, можна залишати в трубопроводі на ніч. Для профілактики утворення засоров використовувати 1 раз на 2 тижні.

Запобіжні заходи: використовувати тільки згідно з інструкцією. Бережіть від дітей! Уникайте попадання гелю на шкіру та слизові оболонки! Використовувати гумові рукавички. Не стискати флакон і не допускати розбризкування засобу. Не призначений для використання в туалетах та прочищенні раковин, забитих сміттям. Чи не ковтати. У разі попадання гелю на слизові та шкіру промити їх проточною водою та обробити водним розчином борної кислоти 3%. Не змішувати з іншими засобами для чищення. Уникайте контакту гелю з позолоченим та мідним покриттям.

Зберігання: зберігати у вертикальному положенні у щільно закритій упаковці у недоступному для дітей та тварин місці окремо від харчових продуктів при температурі від 0°С до +30°С. Гель повинен зберігатися у критих сухих вентильованих приміщеннях та бути захищеним від прямого сонячного світла. Можливе утворення осаду допустиме. При замерзанні при розморожуванні гель повністю відновлює свій зовнішній вигляд та властивості.

склад

очищена вода; 5-15%: гідроксид натрію; менше 5%: аніонні ПАР, ароматична композиція, консервант, барвник.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 500мл
Продавець
aneled
aneled
Супер-продавець
Кривий Ріг
89% виконаних замовлень
Була