Всі категорії
Додати товар

Засіб для чищення димоходу ecodym 5 кг

509 грн
Опис

Засіб Ecodym для чищення димоходу 5 кг застосовується як добавка до твердого палива для немеханічного видалення сажі та смолистих відкладень в димоходах та твердопаливних приладах. Каталітична дія засобу направлена на розкладання сажі, смол та інших відкладень, завдяки чому частина осипається вниз димоходу, а інша – вилітає з димом. Це сприяє збільшенню ККД, продовженню терміну служби димоходу, котла чи каміна, економії палива від 10 до 20%, зниженню викидів двоокису сірки та зменшенню затрат на обслуговування. Засіб призначений для очистки цегляних та металевих димоходів, твердопаливних котлів, пічок, печей-камінів, камінів відкритого та закритого типу.

Застосування:

Після години горіння палива додайте в опалювальний пристрій засіб Ecodym з розрахунку 2-3 столові ложки на 10 кг палива (рекомендується користуватись пластиковими ложками). Для зручності можна насипати засіб на папір, потім згорнути його і вкинути у вогонь. Витрати і дозування засобу можуть бути збільшені чи зменшені в залежності від ступеня забруднення димоходу, опалювального приладу чи вологості дров. Так, для сухого палива необхідно менше порошку, а для вологого – більше. Після додавання засобу розпочинається процес очищення димоходу і котла від сажі та смоли. Гази, що утворилися при горінні, взаємодіють зі смолою і сажею, висушують їх і роблять крихкими. Нашарування сажі та смоли руйнуються, частина осипається вниз димоходу, а інша вилітає з димом. Ефект від застосування буде помітний вже після першого використання. Надалі, після повного очищення димоходу, вистачить додавання засобу Ecodym при кожному третьому завантаженні палива.

Застереження:

Не використовуйте засіб при відсутній тязі в димоході. Якщо димохід жодного разу не чистили або тяга дуже мала, перевіряйте тягу перші 5 разів використання засобу, адже сажа і смола, які осипаються вниз, можуть закупорити димохід. Заборонено використовувати більше 5 ложок засобу на 10 кг палива, оскільки це може призвести до значного підняття температури горіння і займання сажі в димоході. Під час роботи із засобом рекомендується користуватися рукавичками та захисними окулярами. Після контакту з шкірою – промити шкіру під проточною водою з милом. При потраплянні в очі - промити водою. Якщо подразнення не проходить – звернутися за медичною допомогою (бажано мати при собі упаковку від засобу).

Склад: хлорид міді (II), сульфат натрію, солі амонію, функціональні добавки.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой