Всі категорії
Додати товар

Універсальні дезінфікуючі серветки для прибирання clorox disinfecting wipes 75 шт.

570 грн
Опис

Clorox Disinfecting Wipes.

75 штук в банці

Оригінал. Привезено із Америки.

Суперзасіб для прибирання будинку – всіх поверхонь із дезінфекцією.
Дуже зручні у застосуванні, чудово справляються із забрудненням. Однією серветки вистачить, щоб усунути великий об'єм поверхонь. Особливо зручні для збирання кухні, ванної, санвузлів. Стане незамінним засобом для будь-якої господині.

Універсальні серветки Дезінфікуючі Clorox USA, 75 шт
- це тришарові серветки для очищення, дезінфекції та видалення алергенів, що забезпечує 5-кратну очищувальну здатність та залишає свіжий запах. Серветки, що дезінфікують, очищають і дезінфікують з антибактеріальною дією, яка вбиває 99,9% вірусів і бактерій, які можуть жити на поверхнях до 48 годин, включаючи стафілокок, кишкову паличку, MRSA, сальмонеллу, стрептокок і клеб. Ці універсальні одноразові серветки видаляють поширені алергени, мікроби та забруднення з таких поверхонь, як кухонні стільниці, поверхні ванних кімнат і т. д. Серветки безпечні для чищення дерева, запечатаного граніту та нержавіючої сталі. Серветки, що дезінфікують, також відмінно підходять для поверхонь, що не контактують з харчовими продуктами, в будинку, офісі, класі, приміщенні для домашніх тварин, гуртожитку та роздягальні. Очистіть серветкою без відбілювача, щоб уберегти від бруду та мікробів та залишити після себе чистий свіжий аромат.
ДЕЗІНФЕКЦІЙНІ САЛФЕТКИ: Серветки, що дезінфікують, Clorox® складаються з трьох шарів для очищення, дезінфекції та видалення алергенів, забезпечуючи 5-кратну очищувальну здатність і залишаючи приємний запах.
УНІВЕРСАЛЬНІ СЕРВІТКИ: Ці універсальні одноразові серветки видаляють звичайні мікроби-алергени та забруднення на таких поверхнях, як кухонні стільниці, поверхні ванних кімнат та багато іншого.
MULTI-SURFACE CLEANER: Серветки безпечні для обробленого дерев'яного запечатаного граніту та нержавіючої сталі, а також на поверхнях, що не контактують із харчовими продуктами, у гуртожитку для домашніх тварин та у роздягальні у класі домашнього офісу.
Одноразові серветки: У цій каністрі на 75 штук -nлегко розподіляються, одноразові антибактеріальні серветки з ароматом Crisp Lemon. Утилізуйте серветки відповідно до інструкцій виробника.
БЕЗ ВІДБІЛЮВАЧА: продезінфікуйте та дезодоруйте дезінфікуючими серветками Clorox®, щоб отримати універсальну альтернативу для очищення, що не містить відбілювача, яку можна безпечно використовувати для іграшок тощо.

Ціна - 570 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Другой