Всі категорії
Додати товар

Кисневий порошок відбілювач 10 кг

999 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип прання: Автомат

Кисневий відбілювач, засіб для виведення плям, застосовується для прання білих та світлих тканин, для дитячих речей, для замочування перед пранням, для чищення меблів та килимів, для миття підлоги, для вибілювання спідньої білизни, для спортивного одягу, для біологічного усунення стійких забрудненьТак само можна застосовувати для чищення раковин, посуду та ін. Не містить фосфати та хлор.

Виведення плям з білих та кольорових матеріалів. Відбілювання. У гарячу воду (70-90°C) додайте порошок із розрахунку 1-2 столові ложки (залежно від ступеня забруднення) на кожен літр води та будь-який синтетичний миючий засіб. Замочіть речі у розчині на 15-60 хвилин. При застарілому забрудненні (або жовтизні) збільште час максимум до 6 годин. Потім періть у звичайному режимі. Не замочуйте разом кольорові та білі речі. Не сипте гранули зверху на тканину.

Усунення грибка Розчиніть 50-60 г (2-3 столові ложки) на кожний літр гарячої води. Добре намочіть поверхню, що обробляється, і залиште на 1 годину. Почистіть поверхню щіткою та ретельно змийте залишки плісняви.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари