Всі категорії
Додати товар

Кисневий диво порошок, перкарбонатнатрія, відбілювач 500 г

85 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип прання: Ручне прання

Кілька примірників у наявності

Ціна кисневого порошку:
Виробник Німеччина
0,5 кг - 85 грн
1 кг - 145 грн

Бамбукові серветки 35 грн

Кисневий відбілювач, безхлорный, найбільш щадний і дієвий з доступних на даний момент. Його додають як до порошків, так і використовують в якості базового компонента до відбілювача.

Додаткову дію при пранні - дезінфекція та пом'якшення води. Крім того, засіб від цвілі, для чищення килимів, для посудомийної машинки, універсальна добавка для прибирання, миття підлоги, плитки і т. д. Речовина швидко розчиняється у воді і виділяє кисень, що дозволяє здійснювати високоефективне очищення, відбілювання, видалення забруднень, а також усунення неприємних запахів. Перкарбонат натрію широко застосовується у виготовленні різних чистячих речовин і дезінфікуючих препаратів, включаючи надпотужні пральні порошки, відбілювачі для тканин, відбілювачі для деревини, текстильні відбілювачі та засоби для чищення килимів. Засіб ефективно при температурі вище 50С, найбільший ефект досягається при температурі 80-90С. Єдино, рекомендується обережно використовувати при пранні речей з нестійкою забарвленням (спочатку перевірити на якійсь ділянці).

Перевага перкарбонат:
- гіпоалергенний засіб;
- повністю виполіскується;
- не руйнує структуру тканини;
- добре розчинний у воді;
- порівняно низька температура активації процесу відбілювання та плямовиведення;
- не містить хлору;
- відрізняється великим вмістом активного кисню;
- володіє дезинфікуючим і антибактеріальну дію;
- добре відбілює вироби з бавовняних, лляних тканин, а також виробів з штучних та синтетичних волокон, таких як віскоза, штучний шовк, нейлон та інших;
- можливе застосування як для білих так і для кольорових тканин;
- не містить токсичних і отруйних речовин, небезпечних для шкіри та органів дихання;
- не впливає на роботу водоочисних споруд;
- повністю розкладається в навколишньому середовищі;
- не завдає шкоди природі, ґрунті та водних джерел;
- не токсичний по відношенню до рослин;
- не має запаху.

Застосування перкарбонат натрію - кисневого відбілювача і плямовивідника:

- Ручне прання: для посилення дії основного миючого засобу (прального порошку), а також для відбілювання додати приблизно 1 ст. л. перкарбонат натрію на 3 кг сухої білизни.

- Прання в пральній машині ( автомат 5кг ): Для кольорової білизни, посилення прання, виведення плям в основний відсік для прального порошку додати 1 ст. л. перкарбонат.
- Для білої білизни і отримання ефекту відбілювання додати 2 ст. л.

Прання з замочуванням (для білих речей) : розчинити порошок в гарячій воді (у співвідношенні 1 ст. л./літр) і занурити в розчин забруднений одяг, почекати 40-60 хвилин і ретельно потерти і прополоскати речі. Потім прати, як зазвичай. При тривалому замочуванні на ніч ефект досягається вже при 30°С. Використовуйте цей спосіб для тканин, які потрібно прати при низьких температурах (30-50°С).
Найбільша ефективність досягається з підвищенням температури води (80-95°С). Для видалення і дезінфекції тканин, пелюшок та ін., попередньо замочіть на кілька годин в мисці з гарячою водою з 2 - 4 ст. л. перкарбонат натрію.

Видалення окремих плям:
-Для білих речей: рясно намочити гарячою водою забруднене місце і посипати пляму невеликою кількістю відбілювача. Почекати близько 10-ти хвилин (але не допускаючи висихання тканини) і випрати в пральній машині або потерти руками і змити водою. Або попередньо приготувати розчин (у співвідношенні 1 ст. л./літр) і занурити в нього ділянку забрудненої тканини або річ повністю. При сильному забрудненні білих речей кількість перкарбонат натрію і температуру води (в залежності від типу тканини) можна збільшувати.

- При виведенні плям з кольорових речей не слід сипати порошок безпосередньо на тканину, краще замочити всі виріб у розчині, дотримуючись рекомендованих пропорцій (1 ст. л./літр), при цьому максимально допустима температура не вище 40-60°С. Для рівномірного розподілу плямовивідника річ необхідно періодично помішувати. Пам'ятайте, перш ніж починати виведення плям з кольорових речей необхідно …

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари