Всі категорії
Додати товар

Тестер якості води

130 грн
Опис

Цифровий тестер якості води
ЖК-екран зручний для зчитування та запису даних і зберігає показники для легкого зчитування та запису, а цифровий РК-метр TDS використовується для перевірки чистоти води у фільтрі, перевірки продуктивності вашого фільтра для води та перевірки твердості. (1 зерно = 17 ppm). Щоб ви завжди пили чисту та безпечну воду, кожній родині рекомендується використовувати тестер TDS.
Функція автоматичного вимкнення: вимикається пристрій після 5 хвилин невикористання, щоб зберегти батарею
Функція автоматичної температурної компенсації, коли лічильник знаходиться в режимі вимірювання.
Ви можете перемикатися між TDS і провідністю, клацнувши клавішу SHIFT, двічі клацнувши клавішу SHIFT і перемикаючись між температурою за Цельсієм і Фаренгейтом.
Працює від 1 ПК 3 В CR2032 батареї (входить у комплект ), яка може працювати приблизно 1000 годин безперервно, ідеальні інструменти для очищувачів води, басейнів, лабораторій у водопровідних станціях, CDC, ферм для аквакультури, лікарень тощо.

Особливості:
1. Цифровий вимірювач TDS 1,3 в 1 може забезпечити точні показники TDS EC і температури.
2. Прилад TDS має автоматичну температурну компенсацію в режимі вимірювання.
3. Функція пам'яті режиму. Кожен режим запуску є режимом за замовчуванням, який використовується перед завершенням роботи.

Опис:
1. Тестер води TDS - це професійний тестер рівня води з простим управлінням, модним зовнішнім виглядом і невеликим об'ємом.
2. Він дуже підходить для всіх випробувань якості води, очищення води, регулювання стічних вод, аквакультури, гідропоніки, лабораторних і наукових випробувань, басейнів, екологічних випробувань, колоїдного срібла, очищення води тощо.

Технічні характеристики:
Діапазон вимірювань: провідність: 0-9990 мкс/см
Діапазон температур: 0,1-80,0°С (32,0-176,0 °F)
Точність: ± 2%
Розмір: 154*30*14 мм/6,06*1,18*0,55

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари