Всі категорії
Додати товар

Засіб для видалення жиру mr. wipes

144 грн -4% 139 грн
Опис

Потужний засіб для видалення жиру і бруду миттєво впливає на різні види кухонних забруднень , навіть на найбільш глибоко в'їдаються плями. Область застосування: - робоча поверхня кухні, шафи, нержавіюча сталь, кераміка; - кухонна витяжка, плита, духовка, мангал, фритюрниця, мікрохвильовка; - накопичені застиглий жир і залишки їжі, підгорілі каструлі і сковороди. НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ для посуду з тефлоновим покриттям! Перед використанням ознайомитися з характеристиками покриттів, на яких буде застосовуватися "антіжір"! Не использовать в еду и избегать попадания на слизистую или на раны.
Реконендуется контактировать со средством только в защитных перчатках и на безопасном растоянии от лица, не вдыхая пары.

Инструкция По Применению
Распылить моющее средство 2-3 раза на расстоянии 20 см от поверхности, оставить на 2-3 мин. Затем очистить влажной губкой. В случае сильных пятен увеличить время работы до 4-5 мин и протереть поверхность влажной губкой.

Після використання пластикових поверхнях ретельно змити, щоб запобігти пошкодженню. Якщо миючий засіб використовується вперше, краще зробити пробний тест на невеликій площі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари