Всі категорії
Додати товар

Спрей ballistol stichfrei від комарів та кліщів 100 мл

354 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Спрей
Призначення: Від усіх видів комах
Кілька примірників у наявності

Спрей Ballistol Stichfrei від комарів та кліщів !!!

Stichfrei (перекладається як «без жала») – це репелент від комах, який протистоїть мошкам, кліщам, комарам тощо. Спрей Stichfrei захищає протягом 8 годин від укусів таких неприємних комах, як мошки, жалкі мухи, ґедзі, комарі, піщані мухи, тропічні мухи та мухи цеце.

Репелент від комах також забезпечує захист від сонця – забезпечує УФ-фільтр від сонця (UV-B SPF 6). Крім того, цей засіб від комах має приємний запах через рослинні олії, що містяться в ньому.

Stichfrei ефективний як засіб від кліщів також для вашого собаки, кішки, коня і будь-якої іншої домашньої тварини. Ballistol Stichfrei захищає вас і ваших улюбленців від неприємних, а іноді й небезпечних укусів кліщів.

Просто розпиліть його на шкіру та забудьте про мошок і ґедзів. Stichfrei перевірений на токсикологічну нешкідливість і успішно застосовується на всіх континентах: чи то тропічні джунглі Бразилії, чи то ліси Фінляндії, які кишать мошками, чи то субтропічні дощові ліси Гімалаїв, чи то Африка, чи то субтропічна зона Австралії.

Увага: легкозаймиста рідина! Викликає серйозне подразнення при потраплянні в очі.

Найкращий спрей від комах ідеально підійде для мисливців, рибалок, туристів, мандрівників та любителів відпочинку за містом на природі, та не займе багато місця у спорядженні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари