Всі категорії
Додати товар

Акція!!! гель для прання persil color 5.8 л

400 грн
Опис

Компанія Henkel займає лідируючі позиції в світі завдяки брендам і технологіям трьох глобально діючих бізнес-напрямків: миючі і чистячі засоби, косметика і клейові технології. Штаб-квартира компанії знаходиться в Дюссельдорфі, Німеччина.

Відкрийте для себе на 40% більш концентровану формулу Persil 360° «Рішення чистоти» для бездоганної прання. Нова формула - це більше сили в кожній краплі і ще кращу якість прання, а крім того, велика екологічність. Гель-концентрат Persil Колор, насичений рідкими ензимами. Швидко розчиняється у воді, глибоко проникає у волокна тканини. Зберігає яскравість кольорових речей, запобігаючи вицвітанню, навіть після багатьох прань. Відмінне рішення для отримання чистої, яскравої білизни та виведення плям. Не залишає білих розводів після прання. Виготовлений за німецькими технологіями. Persil 360° «Рішення чистоти» з більшою силою в кожній краплі — це все, що необхідно для якісної і екологічною прання.

Спосіб застосування:
Інструкція з прання в пральній машині: використовуйте 50 мл гелю (один повний ковпачок з пакування) для прання у воді м'якої і середньої жорсткості. Для сильно забрудненого одягу використовуйте два ковпачка.

Мінімальна сума загального замовлення товарів - 200 грн!

Умови оплати:
- передоплата;
- післяплата «Нова пошта» (мін 50-100 грн на карту Приватбанку. Гарантія того що ви заберете посилку)

Умови доставки:
- Укрпошта;
- Нова пошта;
- Delivery

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл