Всі категорії
Додати товар

Гель для прання dash professional для білих і кольорових тканин 90 прань 4950 ml

910 грн
Опис

Dash professional 90 прання

Рідкий засіб для прання Dash для завжди чистого і свіжого білизни. Концентрований миючий засіб, яке завдяки своїй високій здатності плавлення прискорює видалення плям і забезпечує відмінні характеристики навіть під час коротких циклів прання.


Нова покращена формула

Dash Professional, для прання білих речей, формула з низьким рівнем pH, не містить відбілювачів, делікатно зберігає кольори яскравими, сповільнюючи знос. Блискучий і бездоганний білий колір, знежирювачах, глибоке очищення. Це гарантує бездоганну чищення і видалення стійких плям. Він здатний зруйнувати будь-які плями, навіть найстійкіші. Він пом'якшує тканину і надовго залишає запах білизни. Dash Professional Liquid містить високотехнологічні ферменти, зокрема один, який вміло розподіляє засоби для видалення плям на плямах овочів (помідор) і фруктів (банан, малина). Его можно использовать на всех типах белых и цветных тканей.


У него претенциозная цель: с первой стирки в стиральной машине он «обрабатывает» ткани, чтобы сделать их менее уязвимыми для грязных пятен с отличными характеристиками даже при коротких циклах стирки и / или при 40 °.

5 действий за одну стирку для профессиональных результатов: удаляет стойкие пятна, тщательно очищает, удаляет загрязнения, отдушки, отбеливает.

Средняя дозировка в воде средней жесткости на 5 кг сухого белья составляет мл. 73

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари