Всі категорії
Додати товар

Дитячий порошок пупсік

180 грн
Опис

Пральний порошок з перших днів життя Пупсік 30 циклів прання, 2.4 кг

Пральний порошок Пупсік з перших днів життя — ідеальний засіб для очищення речей новонароджених і дорослих із підвищеною чутливістю шкіри. Засіб чудово справляється з сильними забрудненнями та плямами. Він зберігає форму та колір текстилю навіть у разі багаторазового використання. Порошок підійде для ручного та машинного прання.

Як діє?

М’яка формула з основою з натурального мила не подразнює навіть найніжнішої шкіри немовляти. Склад має антибактеріальну дію, він не містить ензимів, відбілювача й ароматизаторів.

Особливості використання

Щоб відіпрати складні плями, використовуйте гарячу воду, враховуючи рекомендації з догляду за вашими виробами. Також забруднення можна попередньо натерти дитячим милом або порошком. У разі машинного прання вибирайте спеціальний режим із додатковим полосканням. Як прати, так і сушити дитячий текстиль слід окремо від речей дорослих.

Склад товару 

Пральний порошок з перших днів життя Пупсік 30 циклів прання, 2.4 кг

Мило з натуральних жирів і масел від 15 до 30%; помякшувач води від 5 до 15%; силікати менш 5%; хлориди; карбонати; ароматизатор

Як використовувати 

Пральний порошок з перших днів життя Пупсік 30 циклів прання, 2.4 кг

Чітко дотримуйтесь рекомендацій, зазначених на споживчій тарі. Полощіть вироби в теплій, а потім в холодній воді до зникнення піни.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари