Всі категорії
Додати товар

Кисневий вибілювач

135 грн
Опис

Ціна вказана за 1 кг

З чого складається і як працює кисневий вибілювач?
Кисневий вибілювач — це загальний термін для перкарбонату натрію, сполуки природних кристалів соди та перекису водню. Перкарбонат натрію (він же пероксизольват карбонату натрію, він же перококарбонат натрію, він же, просто, персоль) добре видаляє плями рослинного походження — від кави, чаю, вина, їжі, трави тощо. З'єднання розкладається у воді на кальцінінованому соду (карбонат натрію, формула Na2CO3), воду та кисень.
Кисень вибілює, очищає, дезінфікує й усуває неприємні запахи, а сода збільшує pH води та знижує активність іонів кальцію та магнію, тобто пом'якшує воду — а в м'якій воді більшість засобів для прання й чищення стають набагато більшими ефективними, ніж у жорсткій воді.
Перкарбонат натрію використовується в складах більшості екологічних вибілювачів, а також у деяких зубних пастах, дезодорантах, шампунях як очисний і дезінфікувальний компонент і, взагалі, виконує роль універсального окисника в хімічній промисловості.
Чим кисневі вибілювачі кращі, ніж традиційні хлоровмісні?
• Екологічність: перкарбонат натрію, який є основним компонентом кисневих вибілювачів, розкладається на воду, соду та кисень, які не викликають забруднення довкілля.
• Безпека: для людського організму загалом і для шкіри, зокрема. Тут, однак, треба перевіряти, щоб у складі не було інших, не таких нешкідливих компонентів — ароматизаторів, запашників.
• Виполіскуваність: такий порошок або рідина легко розчинятимуться й виполіскуються під час прання.
• Підвищення ефективності прання: якщо ви прихильник зовсім м'яких засобів прання, наприклад, мильних горіхів, то кисневий вибілювач підвищить ефективність тих самих горіхів, що часто буває не зайве, не надаючи пранню «хіміїчності».

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари