Всі категорії
Додати товар

Рідкий засіб для прання кольорового power wash color 1л

550 грн
Опис

Засіб для прання кольорових і чорних речей. Справляється навіть з найскладнішими забрудненнями, захищає волокна від передчасного зносу.
Концентрований рідкий засіб для прання забезпечує потужну очищаючу дію, при цьому зберігаючи структуру тканин, не наносячи шкоди здоров'ю людини. Спеціально розроблений склад захищає волокна від раннього зносу і знебарвлення, а пральну машину - від утворення вапняного нальоту.

Склад активних компонентів:
вода демінералізована, ПАР, пропіленгліколь, хлорид натрію, лимонна кислота, екстракт лаванди, екстракт шавлії, амілаза, протеаза, бура, інгібітор перенесення барвника, ароматизатор, трилон Б, барвник харчовий антисептик.

Рекомендації по використанню:

Додати засіб у відповідний відсік пральної машини-автомат або використовувати при ручному пранні. Для складних плям - налити засіб на пляму, залишити на 10-15 хвилин, потерти і потім прати. Дозування миючого засобу залежно від жорсткості води і міри забруднення: - для пральної машини (на 2,5 кг білизни) - 1 ковпачок; - для дуже забрудненої білизни - 1,5-2 ковпачки; - для ручного прання залежно від забруднення - 1-2 ковпачки на 5 літрів води (1 ковпачок дорівнює 20 мл)

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize