Всі категорії
Додати товар

Професійний гель для прання білого одягу з оптичним відбілювачем «white washing gel»...

370 грн
Опис

Особливості

Спеціалізований гель з оптичним відбілювачем для ручного та автоматичного прання. Ефективний навіть при низьких температурах. Має низький рівень піноутворення. Дбайливо доглядає за волокнами, надає білизні приємний стійкий аромат, а оптичний відбілювач відновлює білизну тканин при кожному пранні. Містить актив із доведеною антибактеріальною та противірусною дією. Вироблено у Європейському Союзі.

Застосування:

рекомендовану кількість засобу додати в спеціальне відділення пральної машини або барабан. Кількість засобу (мл) на 5 кг білизни: (1) Автоматичне прання залежно від ступеня жорсткості води (м'яка/середня/жорстка вода) при незначному ступені забруднення білизни рекомендовано 80/100/120 мл, середньому – 100/120/140 мл, сильному забрудненні– 120/140/160 мл на 5 кг білизни; (2) Ручне прання - 50 мл засобу розчинити у 5 л води.

Застереження:

при пранні дотримуйтесь інструкцій виробників одягу. Після використання ретельно помити руки. Викликає подразнення очей, уникати попадання в очі, використовувати захисний одяг та засоби для захисту очей. При потраплянні в очі промити великою кількістю води; якщо подразнення не припиняється - зверніться до лікаря. Не використовувати при індивідуальній чутливості (алергії) до компонентів продукту. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Склад:

Anioniс Surfactants 5-15%, Nonionic Surfactants<5%, Parfum, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Optical Brightener, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzalkonium Chloride.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари