Всі категорії
Додати товар

Кисневий порошок

140 грн
Опис

Хімічні властивості порошку сприяють швидкому видаленню плям, прискорюють відбілювання тканин і т.д.
Але це можливо за рахунок того, що в складі даної речовини є високий вміст молекул кисню.

Головними особливостями цієї хімічної сполуки можна вважати:

• Екологічність. У процесі розкладання перкарбонат натрію не утворює токсичних чи шкідливих речовин. Продуктами розкладання цієї речовини є вода, сода та кисень.

• Висока розчинність у водному середовищі.

• Можливість вибілювання при низьких температурах.

• Легко видаляється з тканинних волокон.

• Не руйнує цілісність текстильного матеріалу.

• Перкарбонат натрію сприяє дезінфекції тканин, робочих зон, посуду.

Інструкція по використанню кисневого порошку.
ДОЗУВАННЯ:
Дозування підбираються індивідуально в залежності від кількості прання і ступеня забруднення.
Для щоденного прання в пральній машині: 1-2 столові ложки засобу додати до прального порошку в основний відсік (або 3-4 столові ложки без основного миючого засобу).
При середньому або сильному забрудненні: 3-4 ложки засобу добавити у відсік для попереднього замочування або в основний відсік для прального порошку, вибрати тривалий режим прання.

Для ручного прання: розчиніть 1-2 столових ложки засобу разом з пральним порошком в гарячій воді і замочіть речі на певний час, від години до кількох годин. Далі продовжуйте прання як зазвичай.

Для замочування: 1-2 столових ложки порошку на 1 літр гарячої води, розчинити. Замочити речі в розчині на кілька годин. Далі прати, як зазвичай.

Для виведення плям: насипати на річ порошок, щоб покрити пляму, і, якщо тканина дозволяє, залити дуже гарячою водою. Залишити на декілька годин. Якщо висока температура для тканини небажана, то: 1 столову ложку засобу розвести гарячою водою до утворення кашки, нанести розчин на пляму на 2-3години, потім промити водою. Далі річ можна попрати, як зазвичай.

Попередження: відбілювач покращує зовнішній вигляд забруднених ділянок, виводить різного роду плями, АЛЕ в залежності від роду забруднення і матеріалу він не завжди повністю справляється з цією роботою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
Продавець
lili7772
lili7772
Супер-продавець
Сарни
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари