Всі категорії
Додати товар

Концентрат для прання san clean

200 грн
Опис

Рідкі засоби для прання "SELA" від компанії «САН КЛІН» – це нове покоління пральних засобів, спеціально розроблених для будь-яких тканин (бавовняних, лляних, синтетичних, штучних, а також зі змішаних волокон), для прання у воді будь-якої жорсткості й температури. Засоби "SELA" з однаковою ефективністю можна використовувати як для ручного прання, так і для прання в пральній машині будь-якого типу. На відміну від твердих, в’язких або сипучих засобів, засіб "SELA" можна як завантажувати в лоток-розподільник, так і наливати безпосередньо в барабан пральної машини.

Засіб "SELA" починає працювати в пральній машинці без затримки на розчинення й активацію. Компоненти засобу відразу проникають у волокна тканини на забруднення, що значно підсилює мийну дію.

Основна перевага засобів для прання "SELA" – м’яке, дбайливе й ефективне прання при помірній температурі від 20 до 60 °C.

Засоби для прання "SELA" ефективні в боротьбі з технічними і природними забрудненнями: видаляють плями олії й сажі, сліди поту і крові, а також «складні» харчові забруднення, зберігаючи при цьому колір тканин, забезпечуючи бездоганну чистоту і свіжість вашим речам уже після першого прання. При використанні засобів для прання "SELA" ви неодмінно помітите, що на виробі менше утворюються «катишки», зберігається насичений колір.

Завдяки компонентам, що входять до складу засобу, не потрібне додаткове використання кондиціонерів. Одяг і постільна білизна набувають легкого приємного аромату.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 400мл
Продавець
mariamd
mariamd
Одеса
100% виконаних замовлень
Була