Всі категорії
Додати товар

Пральний порошок для дитячих речей denkmit ultra sensitive vollwaschmittel 1,35 кг

230 грн
Опис

Denkmit Ultra Sensitive Vollwaschmittel - це пральний порошок спеціально створений для прання дитячих речей. Крім того, він підійде для людей з особливо чутливою і схильною до алергії шкіри.

Дитяча шкіра завжди дуже чутлива до різних подразників, особливо компонентів прального порошку. Так як дитяча білизна переться практично кожен день, тому потрібно використовувати спеціальний порошок, який не містить шкідливих добавок, консервантів, ПАР і т.д.

Пральний порошок містить: лимонну кислоту, сахарозу, мило.
Такий склад дозволяє миттєво вспінюватись і глибоко проникати всередину волокон. Це допомагає миттєво позбавлятися від важких плям і забруднень, при цьому повністю зберігаючи структуру тканини.

Безфосфатний порошок для прання дитячих речей.
Температурний режим 30- 95С.
Кількість прань-20.
Застосовується для прання дитячих речей з самого народження.
У його складі відсутні барвники, ароматизатори, консерванти, фосфати і фосфонати - все те, що шкодить здоров'ю дитини і викликає алергію.
Порошок DenkMit Ultra Sensitive пройшов численні тестування, і має Міжнародні сертифікати якості, а саме тестування в німецькій асоціації алергіків і астматиків DAAB.
Ризик алергічних реакцій у зв'язку з його використанням зведений до мінімуму.
Сертифікат DAAB гарантує безпеку і гіпоалергенність, що після його використання у малюка не буде алергічних реакцій. Крім того, сам порошок отримав безліч позитивних відгуків від покупців всієї Європи.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
pavlben
Pavlben
Радивилів
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари